Welkom in Doornsteeg

Hartelijk gefeliciteerd met uw nieuwe woning en welkom in Doornsteeg. Wij hopen dat u zich inmiddels thuis voelt in deze bijzondere wijk in Nijkerk en er met veel plezier woont.

Indien u op de hoogte wil blijven van alles wat er speelt in de wijk, zoals afvalinzameling, nieuwe woningbouwplannen, de inrichting van de openbare ruimte, werkzaamheden, wegafsluitingen en –omleidingen, dan kunt u zich aanmelden voor de digitale bewonersbrief. Deze brieven worden per mail naar u verstuurd zodra er weer nieuws te vertellen is, zodat u automatisch op de hoogte bent. Daarnaast komen deze berichten ook te staan op de nieuwspagina van de bewoners van Doornsteeg.

Ook de bewonersberichten ontvangen? Vul dan onderstaand uw gegevens in. De gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van de bewonersbrief en zullen niet aan derden worden doorgegeven.Ja, ik geef toestemming dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt om op de hoogte gehouden te worden over de ontwikkelingen van Woonstek Doornsteeg. Voor meer informatie over ons beleid ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens wordt verwezen naar ons privacy statement op deze website.